Informatie
© 2013 Clown Tobi | Home | Privacy | Contact
Clown Tobi: bekroond tot "Beste Clown Benelux"!
Technische fiche

ALGEMEEN:
 

Gelieve op promotie- en programmafolders enkel de artiestennaam Clown Tobi (met een i) te gebruiken.

Het is niet toegelaten om andere namen te gebruiken naar het publiek toe.
 

Clown Tobi en zijn entourage kunnen in geen geval aansprakelijk worden gesteld bij derden ontstane bedrijfs-, indirecte of gevolgschade, noch voor ongevallen of fysieke schade.
Alle schade aan de geluids- of klankapparatuur of andere objecten en eigendommen van Clown Tobi of zijn crew, veroorzaakt
door het publiek, derden, opdrachtgever of zijn persooneel zijn zonder uitzondering volledig voor rekening van de opdrachtgever.
 

De opdrachtgever voorziet een kleedkamer, met verwarming, verlichting, spiegel,  warm en koud stromend water, toilet, tafels en stoelen. Tevens voorziet de opdrachtgever een gratis en ruime parkeerplaats zo dicht mogelijk bij de plaats van het optreden.

Indien dit niet mogelijk is, moet hij minstens 2 helpers ter onze beschikking stellen om het materiaal uit- en in te laden.
 

In verhouding tot het aantal crewleden van Clown Tobi moeten er voldoende gekoelde en warme dranken voorzien worden en eventueel een eenvoudige maaltijd tijdens etenstijden.
 

De opdrachtgever is verantwoordelijk voor het betalen van alle wettelijke taksen en zich te houden aan alle overheidsreglementen
in verband met mechanische muziek. De opdrachtgever dient hierbij in het bezit te zijn van alle vereiste vergunningen (SABAM, e.a.) en kan bij het ontbreken hiervan niet beroepen op overmacht. Clown Tobi kan nooit verantwoordelijk gesteld worden tot betaling van deze taksen of boetes.

 

SHOWS:
 

Het podium moet een minimale oppervlakte van 24m² hebben – bij voorkeur breedte 6 m x diepte 4 m – en een minimale hoogte
van 50 cm. Het podium dient volledig vlak te zijn en vrij van alle obstakels. Aan elke zijde dient een vrije ruimte van ca. 2m
voorzien te worden voor het geluidssysteem. Wij prefereren een podium, indien dit niet mogelijk is nemen wij vrede met een speelruimte van identieke oppervlakte. De kinderen mogen plaatsnemen recht voor het podium op stoelen en/of banken.

De show kan bij uitzondering en enkel met prachtig weer buiten plaatsvinden, wij voorzien dan een

aangepast decor, geschikt om buiten op te zetten. Dit moet wel op voorhand gemeld worden!
Bij slecht of koud weer is een binnenruimte noodzakelijk, een grote verwarmde tent is tevens mogelijk.
Wij voorzien een pauze van 15 minuten tussen de twee delen.
 

ANIMATIE:
 

Bij koud en/of regenweer dient de animatie door te gaan onder een overdekte en eventueel verwarmde plaats.

*alle afwijkingen dienen vooraf schriftelijk en tijdig aangevraagd te worden